top of page

POLITIKA PIŠKOTKOV

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se ob obisku strani naložijo na vaš računalnik. Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnih strani.

Naj omogočim piškotke?
Piškotke je potrebno vključiti, če želite v popolnosti izkoristiti funkcionalnost naše strani. V nasprotnem primeru, bo vaš obisk spletne strani omejen v delovanju in uporabniški izkušnji. Priporočamo, da piškotke vključite.

Katere piškotke uporablja naša spletna stran?

 

XSRF-TOKEN

hs

svSession

SSR-caching

_wixCIDX

_wix_browser_sess

consent-policy

smSession

TS*

bSession

fedops.logger.sessionId

CART Asociacija z vašo spletno košarico.CATEGORY_INFO Shranjuje informacije o kategoriji na strani, kar omogoča, hitrejše prikazovanje strani.EXTERNAL_NO_CACHE Zastavica, ki indicira ali je predpomnenje izklopljeno ali ne.FRONTEND ID seje na strežniku.NO_CACHE Indicira, ali je dovoljena uporaba predpomnilnika.

Ti piškotki so uporabljeni za zbiranje informacij o različnih načinih uporabe strani s strani uporabnikov, kar uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje. Piškotki shranjujejo informacije o številu obiskovalcev, ki obiščejo posamezno stran in od kod so ti uporabniki prišli ter spletnih straneh, ki so jih obiskali.

Piškotki družbenih omrežij
V kolikor vsebine naše spletne strani delite s prijatelji na družbenih omrežjih (Facebooku, Instagramu...), se lahko zgodi, da vam bodo ta omrežja poslala piškotke. Njihovih piškotkov ne nadzorujemo in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

bottom of page