top of page
dojenčkov dnevnik_Maruša Luka Bonča_Pozdravljen svet
naša zgodba@4x.png

Hej, midva sva Maruša in Luka, frišna starša zelo (ampak res zelo) navihani hčerki. Vse prigode z najino malo sva si želela zabeležiti v zares poseben dnevnik – pa sva ji ga kar izdelala.

 

Najina razbojnica je navdih tudi za razigran dizajn in vse ilustracije. Vsak list je ročno popisan in igrivo porisan. Dnevnik Pozdravljen svet je narejen z ljubeznijo in komaj čakava, da bomo lahko čez nekaj let obujali spomine na vse naše dogodivščine. 

Midva imava še ogromno idej in upava, da nama jih bo uspelo čimprej predstaviti svetu. Tempo pa zdaj narekuje najina najmlajša sodelavka - Hajdi. 

- Bončki

Če si že ravno na tej strani in te zanima več o nas ti lahko zaupam še to, da sva z Lukom pred kratkim ušpičila še nekaj novega. Združila sva najino ljubezen do kave in dizajna ter ustvarila nov jutranji ritual za mamice. 

Midva in manjša ekipa stojimo za znamko COFFEEMAMA kjer želimo vse mamice in nosečke opomniti, da si vzamejo čas samo zase. Ta čas jim bomo polepšali z okusno kavo in kavnimi nadomestki v prisrčni embalaži.

Če tudi ti obožuješ kavo nas hitro obišči na spletni strani www.coffeemama.eu

- Maruša

4.png
bottom of page